Indianertema

I juni månede summer der af "Indianer" i hele huset. Alle teams har fokus på temaet og der arbejdes enkeltvis og på tværs af grupper, alder og teams.

Der bliver danset, sunget og spillet teater om fx. de 10 små indianer og der snakkes om hvad en indianer egentlig er for noget, hvor de bor og hvordan de lever.

Med indianer temaet har vi fokus på at alle børn indgår i ligeværdige og forskellige former for fælleskaber, hvor de oplever egne og andres (her er det indianernes) kulturelle baggrunde, normer, traditioner og værdier. Derudover er vores mål også, at give børnene mange forskellige kulturelle oplevelser, både som tilskuer og aktive deltagere. Dette stimulerer børnenes engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed og børnene får erfaring med at anvende forskellige materialer og redskaber.

Der er forskellige aktiviteter i børnehaven og vuggestuen, som passer til de forskellige målgrupper, men fælles for alle aktiviteter er at alle er velkommen til at deltage. Af aktiviteter kan fx. nævnes:

- Lav din egen indianerdragt og hovedebånd med fjer

- Maling af totemspæl

- Maling af Tipi

- Soldans

- Smykkefremstilling

- Indianerjagt

- Bålmad

- Indianerfest

 I19

 

Siden er sidst ændret: 24-06-2019 Til top