Cirkus Total

"I Tikøbing har cirkusdirektør Olando og alle hans dyr og artister travlt med at øve sig til årets første forestilling. Kan en hest tælle? Er det virkelig forbudt at trylle i Cirkus Total? Hvorfor spiser Bertram og Beatrice så meget lakrids? Dagen ender med et brag af en forestilling, der ikke er uden overraskelser."

I skolegruppen arbejder vi med Cirkus Total, som er et sjovt farvestrålende univers af humor, magi og leg, som tryllebinder børn. Gennem gode historier og leg får børnene styrket talforståelse, begreber og sprog, og der tages højde for børnenes forskellige læringsstile i de mange lege og aktiviteter.

Med Cirkus Total forbereder vi børnen til at starte i skole og SFO. Vi understøtter børnene i at trives og indgå i sociale fællesskaber og hjælper dem til at udvilke empati og relationer. Vi lærer dem om betydningen af fællesskab, hvor forskelligheder ses som en ressource, og som birdager til en demokratisk dannelse. Børnene lærer fx. gennem legen at forhandle, indgå kompromisser og løse konflikter.

Cirkus Total skaber et fællesskab omkring det at lære.

 

 Cirkus Total Hele Lydbogen Mp3

Siden er sidst ændret: 24-06-2019 Til top